Svetovanje in energijska podpora

Tehnike, ki jih v seansi uporabljam so: Theta healing, Karmična diagnostika, Regresija, Progresija, Reiki, Skalarni valovi. So učinkovite metode za odstranjevanje, transformacijo in razreševanje čustvenih, psihičnih in fizičnih težav oziroma vzrokov, ki so do njih pripeljali. 

Seansa temelji na celostnem vpogledu v biopolje in iskanju vzroka težav. Transformirajo se nezavedna prepričanja, ki so lahko podedovana, prevzeta od staršev, družbe in določajo v katero smer se vrti življenje.

Ko pridemo do vzroka težav, se sprosti osebna moč, vitalna energija. Odpraviti vzrok pomeni ODPRETI SE  novi zgodbi, novi resničnosti, za nove občutke o sebi, nov pogled na stvari. Z mirom v srcu se posloviš od preteklosti in osvobodiš  pogleda nase, na druge, na svet, ki si se ga priučil. 

Če malo karikiram, je to podobno, kot da bi nekdo v naše življenje stisnil gumb “reset” ali “ponovni zagon”, kjer imamo možnost drugačnih programov in brezhibnega delovanja. V osebni seansi so možnosti za preobrazbo lahko hitre in neizmerljive.

Kako poteka?

Med pogovorom o razlogih za obisk počasi odkrivava vzroke. Pri tem se opravi vpogled v energijsko telo ter v podzavestne vsebine,  programe, prepričanja, zaobljube in vzorce.

Nato vas podprem v procesu: transformacije podzavesti, sproščanja vzrokov, blokad, vzorcev, strahov, bolečin, …  Osvobajate se in odpravite (za vas) škodljive vzorce družine, prednikov, prejšnjih življenj, kolektivnih prepričanj družbe. 

Ko se odpremo učenju, ki so ga določeni vzorci, odnosi, težave, bolečine, dogodki prinesli, smo pripravljeni iti naprej in PRESEČI vse kar se nam dogaja. Sproži se samozdravljenje, uravnovešenje, umirjenje, prebudi se pravi jaz in sposobnosti, ki so bile zakopane in ovirane z namenom, da zaživimo srečnejše življenje, odnose, prepoznamo svoje talente in živimo iz sebe, iz tistega dela, ki ni pogojevan in omejen, vrne se samozavest in energija za doseganje osebnih želja.  

Ko pustimo vsem svojim ranam in nezavednim prepričanjem ki nas ovirajo, da gredo, se prebudi naš pravi jaz, naša duša, naši talenti, razlogi zakaj smo tu.

Potrebno se je zavedati, da smo sami odgovorni za svoje življenje in da je od naše pripravljenosti in zaupanja v spremembo odvisen uspeh osebne transformacije. Imate možnost cenejšega zakupa seans z namenom pravega osebnega preboja in ustvarjanja novega življenja: 

  • Ob zakupu 10 seans prejmete 10% popust in darilo: Posnetek z meditacijo in afirmacijami za vsak dan tekom dela na sebi, namenjen samo vam in vaši osebni zgodbi ter mešanica eteričnih olj, ki vas bo vsak dan podpirala ter 20% popusta na kraniosakralno terapijo za regeneracijo energijskega ter fizičnega telesa.
  • Ob zakupu 20 seans prejmete 20% popust in darilo za podporo: posnetek z meditacijo in aformacijami za vsak dan tekom dela na sebi, namenjen samo vam in vaši osebni zgodbi in mešanico eteričnih olj, ki vas bo vsak dan podpirala. 20% popust na kraniosakrlno terpijo ter eno brezplačno seanso kraniosakralne terapije za regeneracijo energijskega ter fizičnega telesa.

Cenik:

Termin 60 minut – 50 evrov

Termin cirka 90 min – 80 evr

Zakup 10 terminov – 10% popust in personalizirano darilo za podporo pri osebni transformaciji

Zakup 20 terminov – 20% popust in personalizirano darilo za podporo pri osebni transformaciji


Kaj pa pravijo drugi?

“Mateja z izjemnim občutkom za dušo in telo ter s svojimi zaznavami zelo dobro vodi proces, da prinesejo največ za tistega, ki si želi sprememb (kot je v najvišje dobro). Preizkusila sem že veliko tehnik pri njej: razne masaže, kraniosakralno terapijo, vodene meditacije, theta healing, karmično diagnostiko, vsaka vrsta terapije prinese tisto NEKAJ, ki pomaga duši in telesu bolj radostno in živo v življenju. Zelo mi je všeč, ker med sabo kombinira različne tehnike tako kot začuti, kar je meni v še večji doprinos, ko kombinira različne tehnike med sabo.Prav tako tudi njene besede izredno lepo vodijo skozi razne procese in tako pomaga, da greš lažje skozi procesiranje.
Sem zelo hvaležna da jo poznam, da je stopila na mojo življenjsko pot in ji popolnoma zaupam, je zelo srčna oseba, me vedno znova fascinira in navdušuje kaj vse zna in obvlada ?
S hvaležnostjo,” Mojca

“Ko prideš do težave, ki je ne znaš rešit in se vrtiš v začaranem krogu… malo si že navajen na njo, ampak zdaj imaš dovolj, ker se ti to ves čas ponavlja… si želiš ven iz začaranega kroga, preseči stare vzorce, … Takrat bi priporočal takšno seanso…” Ž.K.

Vse informacije o osebnih podatkih in težavah osebe so strogo zaupne narave in ostanejo med osebo in svetovalcem.

Svetovanje ni nadomestilo za obisk in zdravljenje pri zdravniku ali kjerkoli drugje.