Nekategorizirano

Reiki

Reiki je zgledal tako, kot da je prišel v moje življenje po naključju. Nekje pred 20 leti je mimo okna moje študentske sobe prišel prijatelj in povedal, da gre na reiki srečanje in vpašal, če grem zraven. Pa so se tam odločili, da me iniciirajo, kar tako in naslednji dan sem zbolela. En teden se je moje fizično telo čistilo, imela sem samo vročino in izločala sluz. Po tistem sem prenehala s kratko kadilsko kariero. 

Prva stopnja namreč sproži zdravljenje fizičnega telesa. Ni nujno da zboliš, a spremembe na bolje pridejo v vsakem primeru. 

Občutek neverjetno domačnosti, topline in ljubezni pa ni šel iz mene. 

In ga občutim še vsakič, ko se odprem za to. Zdaj, ko ga zavestno uporabljam že nekaj časa, prihaja že spontano in nevidni svet ljubezni in vodstva se razvija tako globoko, kot sem lahko takrat, pred 20 leti, le sanjala. Brala sem knjigo Barbare Brennan in si želela, da bi tudi jaz to znala. Toda nisem verjela da lahko in zato nisem nikoli zavestno delala na tem. Zato je trajalo dolgo, da se je zares odprlo, ampak zdaj to znam. 

Poslanstvo se odpre, ko se dovolj očistimo blokad. 

In reiki je odlično sredstvo, ki nas pri tem podpre. Čeprav nekje v sebi vemo kaj si želimo, ne moremo do tega priti, saj imamo v sebi blokade. 

Ne glede na to, na katerem področju se nam kažejo težave, v fizičnem telesu ali odnosih ali blaginji, z reikijem odpremo srce in zdravljenje življenja se začne.

Vabljeni v soboto na tečaj 1. stopnje, 

kjer se boste naučili 

kako lahko pomagate sebi, 

se zaščitite, 

pomagate drugim, tudi živalim, rastlinam 

in spreminjate energijo hrane ter vode

in energijsko čistite svoj prostor.

Postani ustvarjalec, ustvarjalka svojega življenja in živi v bogastvu … 

dobrodošla na najlepše potovanje! 

matejakelih@gmail.com

Recommended Articles

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja