• DVIGNI SVOJE ODNOSE NA NOV NIVO
  • DVIGNI SVOJ POSEL NA NOV NIVO
  • ODPRAVI BLOKADE IN MANIFESTIRAJ SVOJ POSEL
  • STOPI NA POT DUŠE
  • ODKLENI MOČ IN PREBUDI POSLANSTVO

SEANSA temelji na tehnikah za osebno rast: Theta healing, Karmična diagnostika, Embodiment coaching, Regresija, Reiki.

Ti mi poveš tvoje cilje, jaz te skozi vpoglede v energijsko polje vodim cilju nasproti. Seansa temelji na celostnem vpogledu v biopolje in iskanju vzroka težav na nezavednem nivoju. Vzroki lahko izhajajo iz otroštva, od prednikov, staršev, karme, tudi prejšnjih življenj. Skozi skupni pogovor in vpogled v energijsko polje prihajava do vzrokov, nezavednih prepričanj povezanimi z vzroki in jih razrešujeva. 

Tako se težave rešijo hitro in učinkovito. Vsak v svojem ritmu in v skladu s tem koliko je pripravljen spremeniti življenje. 

Cilj seans je vzpostavljanje celovitega zdravja, tudi na čustvenem, energijskem in duhovnem nivoju.

Težave in izzivi v življenju so le klic duše, da smo nekje zašli iz svoje poti in izgubili stik s seboj in svojo resnico. 

VODIM TE skozi transformacije podzavesti, sproščanja vzrokov, blokad, vzorcev, strahov, bolečin, …Osvobajate se in odpravite (za vas) škodljive vzorce družine, prednikov, prejšnjih življenj, kolektivnih prepričanj družbe.

Skozi proces se transformirajo nezavedna prepričanja, ki so lahko podedovana, prevzeta od staršev, družbe in določajo v katero smer se vrti življenje.

Ko ozavestimo in predelamo vzroke, se lahko premaknemo naprej v življenju in SE OSVOBODIMO dram, čustveni napetosti, ponavljajočih se odnosov, vzorcev, vzrokov,….

PREJMEŠ TUDI SPOROČILA DUŠE.

Sproži se samozdravljenje, uravnovešenje, prebudi se pravi jaz in sposobnosti, ki so bile zakopane in ovirane z namenom, da zaživimo srečnejše življenje, odnose, prepoznamo svoje talente in živimo iz sebe, iz tistega dela, ki ni pogojevan in omejen, vrne se samozavest in energija.

Pripravljeni in opremljeni smo na USTVARJANJE LEPŠEGA ŽIVLJENJA, USKLAJENEGA Z SRCEM IN DUŠO.

Brezplačna energijska čiščenja imaš na voljo na You tube kanalu: