Nekategorizirano

Kako lahko živiš popolnoma drugo življenje s spremembo nezavednih prepričanj in vzrokov svojih težav

Zakaj se dobrim ljudem dogajajo slabe stvari? Zakaj dobro in slabo? Zakaj te bolečine? Zakaj se mi to dogaja? Ali nekomu bližnjemu? Zato ker se moja duša skozi to nekaj uči. In ko bo lekcija dokončana, bo tudi bolečina šla. In se to ne bo dogajalo več … Naučili smo se in želimo novo učenje. In na tem mestu spreminjamo svoja nezavedna prepričanja. Da, tudi gene. Tisto kar naj bi bilo determinirano, ni več. Spreminjamo svojo usodo in svoje življenje. 

En del nas, mnogi mu rečejo duhovni del nas, tisti ki biva izven teh bolečin in razume kaj se mu dogaja, čeprav razume ni najboljša beseda, ker je z razumom ravno ta del težko dojeti. Torej ta del nas lahko dojame kaj se dogaja in zakaj. Lahko to zgodbo tudi zaključi če je pravi čas za to. Pri večini primerov je, saj pridemo nekam z razlogom. Ta del nas ni v bolečini in tega kar se dogaja ne vidi kot slabo. Morda vidi kot nujno, saj smo žal tako naravnani. Da spremembe sprejmemo šele ko trpimo. Tega še vedno ne razumem. Dojemam pa. Na drugih ravneh. Zakaj moramo trpeti da nekaj spremenimo, ko pa je potem toliko lepše? Zakaj tako trmasto vztrajamo v bolečinah, navadah, prepričanjih? 

To je naš horizont, drugega ne vidimo, ne verjamemo, pa tudi če zavestno verjamemo, z zavestnim delom, to je le par procentov nas, zelo težko vplivamo na preostalih 95%. Mislimo da je nekdo dober, v svojem nezavednem delu pa nosi ogromno agresije, sovraštva, strahov. In potem se mu dogajajo travme in ne razume zakaj. Ta primer sem bila jaz. Pri 16 letih mi je prvi terapevt ki sem ga obiskovala rekel, da me je oče preveč zaj… da nikoli ne bom sposobna imeti normalnih odnosov. Če kdaj slišite to tudi vi, ali pa morda »če se boš ločila, boš spet naletela na podobno težavo«, iščite dalje. Iščite terapevta ali svetovalca, ki ima rešitev. Ne lažno, instant rešitev s katero se bo govorilo o njem in bo njegov ego rasel, ker lahko premika ne vem kaj z energijo (to lahko marsikdo, ampak nima vsak potrebe da se dokazuje). Poiščite človeka, ki vas pripelje do vzroka. Ne zgolj na razumski ravni…Do nezavednih prepričanj. Do preobrazbe. Kajti splača se. Kajti z delom na nezavednem delu in na vzrokih težav, lahko spremenite. 

Tudi sama si nisem nikoli mislila, da bom poročena. In v začetku sem mislila da to ni to ker imava enostavno preveč konfliktov. In zdaj sva skoraj tako, kot da sem v drugem odnosu. Kar tudi sem. Toda z isto osebo. In je zato še toliko lepše. Ker veva kaj sva dala čez. Da ne govorim o svojem počutju, uspehu in vseh ostalih odnosih. 

Ne glede kje se nahajate v tem trenutku, LAHKO SVOJE ŽIVLJENJE KORENITO SPREMENITE. Svoje občutke, čustva, odnose, zdravje, počutje, uspeh, vse. In definitivno sem jaz živ primer tega. In še bolj definitivno, nisem edina. 

Recommended Articles

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja