Nekategorizirano

MOČ NEZAVEDNEGA UMA

Veliko strahu in nagotovosti se je dvignilo na površje v tem času. Zdi se mi pomembno da se usmerjamo na to kar želimo, na sebe, ohranjamo stik s seboj in razvijamo povezavo s svojo intuicijo, ki ni v strahu. V času ko ne veš kam in kako in kaj bo, te lahko vodi intuicija. 

 Podarjen nam je bil čas da se ustavimo, zazremo vase in začnemo sokreirati svoje življenje v smer ki jo želimo. 

Zgodilo se je z namenom …

Naša prihodnost je odvisna od tega kaj bomo hranili. Ljubezen ali strah? Zaupanje ali iskanje krivca? Smo žrtev situacije in se jezimo na vse okoli sebe ali se zavedamo, da si vse izkušnje izberemo za osebno rast?

In kaj se učimo v situaciji v katerih smo? 

Enako velja za različne teme v našem življenju; odnosi, zdravje, počutje, čustva,__________________ (vstavi sam/a).

Ustavimo se in opazujemo svoje misli. Lahko si jih zapišemo. Koliko je pozitivnih? Takšnih ki nas podpirajo? 95% jih prihaja iz nezavednega uma, samo 5 % pa iz zavestnega uma. 

Zato se nam v življenju ne dogaja to kar želimo, ampak to kar smo, to kar PRIVLAČIMO (imamo v svojem nezavednem “programu”). Na temo zakona privlačnosti in nezavednih prepričanjih je veliko napisanega. Joe Dispenza in dr. Bruce Lipton sta najbolj poznana.

Z avtogenim treningom (neke vrste samohipnoza) in theta healingom lahko SPREMINJAMO svoja nezavedna prepričanja. Prepričanja ki se jih zavedamo, največkrat pa ne (saj prihajajo iz tistih 95 odstotkov), vplivajo na to kar se nam v življenju dogaja. Če se vam na nekem področju stvari ne odvijajo kot želite, imate v sebi verjetno programe, ki vas ovirajo.  

In kaj zdaj? 

Avtogeni trening, meditacija, ohranjamo povezavo z vesoljem in zemljo. Damo srčno namero kaj želimo. Vesolje nas bo peljalo najprej do situacij v katerih ozavestimo kaj nas ovira. Ko ozavestimo kaj se učimo, ko ozavestimo moteč vzorec, se povežemo z zemljo in vesoljem in ga predihamo; izdihujemo v svetlobo. Na ta način si tudi odpustimo in odpustimo ostalim. S tem osvobajate sebe in dajete v svojem telesu prostor za ljubezen in zdravje. Ker se določeni vzorci ODPUSTIJO, se vam življenje ODVIJA v drugo smer (situacije se vam ne dogajajo več). 

Potem pa je fino, če se v meditaciji tudi zavestno osredotočate na cilje, na to kar želite, na občutke kako je, če vse to že imate. Dan za dnem, vsak dan. To je kakor trening. Ali umivanje zob. Za rezultate je potrebno našo energijo usmerjati V TO KAR ŽELIMO.

V ponedeljek 23.3.2020 ob 17.00 začnemo z on-line srečanji ZAŽIVI SEBE, ki vsebuje:

  • Avtogeni trening
  • Kreativno vizualizacijo
  • Spreminjanje nezavednih prepričanj, ki nas ovirajo
  • Ohranjanje sebe v stresu in izzivih
  • Izboljšanje imunskega sistema

Prijavi se na matejakelih@gmail.com ali 030 773 977.

Čas je za spremembe. Začnejo se v nas.


Recommended Articles

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja