Transform

Prišel si do točke, ko imaš nečesa dovolj in si pripravljena, pripravljen nekaj narediti? Bravo!!! Tehnik za osebno rast je vedno več, poslušaj srce, telo, katera je prava zate v tem trenutku … Pravijo da je vse v glavi… drugi pravijo, da telo ne laže… tretji pravijo, poslušaj srce …. No, saj to se ne izključuje, ampak vsak hodi svojo pot in do takšnih modrosti prihaja zgolj iz izkušenj … In za to popotovanje vendar gre. Težave ki jih imam so tu z namenom. Situacije se ponavljajo z namenom. Nekaj te boli – v tem je sporočilo. Duša je tu na popotovanju in se nekaj uči. Ne glede na to kako težka je situacija, se jo da preobraziti – s tem ko preobražate sebe. Nisi žrtev svoje situacije, ampak kreator! V tem je tvoja moč!

Moj sin je trenutno obseden z vsemi risankami, kjer se bitja preobražajo… In mi pomaga, ko zakriči :”Transform … ” To jemljem kot opomnike za vse spremembe ki so aktualne v tem trenutku. Potrebujemo opomnike. Da se osredotočimo na preobrazbo. Na rešitve. Daj namero…iz srca … naj se ta situacija preobrazi: “Transform…”

Beseda je sestavljena iz:

“trans”; stanje spremenjene zavesti, pri katerem je zmanjšana splošna sprejemljivost za zunanje dražljaje in povečana sprejemljivost za določene pojave, vplive

“form”; oblika

Obliko spreminjamo skozi trans. Skozi stanje povezanosti z vsem kar je, s kreatorjem. Ta sila ki vse ustvarja si ti. Je v tebi. S to silo kreiraš in transformiraš svoje življenje... Menda se zaklad skriva v jami, v katero se bojimo stopiti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja