ŽIVETI KOT BOGINJA

ŽENSKI TRANSFORMATIVNI KROGI

Presrečna sem, da lahko z vami delim svoje izkušnje, darove in talente ter prelepe tehnike, ki sem jih odkrila na popotovanju k sebi. 

Od drame do svobode. Od strahov do ljubezni. Od ujetosti do ustvarjalnosti. Zame je to osebni preboj, oziroma več njih, o katerem nisem nikoli niti sanjala, da se bo zgodili in da so možni. Nisem si jih znala predstavljati in začutiti. In vem, da je vse to možno za vsakega.

Ženski transformativni krogi so namenjeni tebi, prelepa cenjena ženska,

če se želiš osvoboditi vsega, kar te notranje blokira, da bi živela, kot želiš oziroma, da bi se lahko premaknila od področja, kjer si nezadovoljna. Ker želiš živeti v ljubezni, sprejemanju in obilju vsega dobrega. Dobrega zate, za tvoje srce in dušo, za tvoje telo in tudi za tvojo družino ali tiste okoli tebe. Ker želiš biti sprejeta in ljubiti sebe – točno takšna kot si. Ker se želiš zavedati kako lepa si in kako pomembno je, da si vzameš čas zase, za nego, osebno rast, svoje zdravje na vseh nivojih. Ker ne želiš biti več zadnja, za katero poskrbiš. Ker ne želiš več nositi bremen vseh okoli sebe na svojih ramenih.

Naj vogali hiše, ki naj bi jih ženska držala skupaj, stojijo sami od sebe, s tem ko si ti zadovoljna, v sebi in se ljubiš. S tem, ko slediš sanjam svoje duše. 

Na tej poti je mnogo ovir in preprek. Skupaj jih transformiramo, prebujamo ljubezen in se podpremo na edinstveni poti vsake od nas.

Imam večletne izkušnje dela z zdravljenjem in osebnim razvojem ljudi, z vodenjem h bolj zavestnemu življenju. Vsa znanja in izkušnje so se sestavili v retreat program Živeti kot boginja.

Pri tem vključujem tehnike: Theta healing, Karmično diagnostiko, Reiki, Delo s čakrami in maternico, Regresijo, Geomantijo, podpora eteričnih olj,…

Vabim te, da prekimeš začarani krog odnosov in ponavljajočih težav in vzorcev ter stopiš v ljubezensko razmerje s seboj in Ljubeznijo samo.

Pot prebujene boginje se začne z ljubeznijo do sebe.

Takrat se jasno zavedamo česa smo vredne, sposobne in kje so naše meje.

Takrat lahko Ljubezen transformira vse naše življenje.

Takrat si dovolimo Živeti kot boginja.

Želim, da zasijete v svoji edinstveni lepoti!

Skozi vaje, zdravilne meditacije, delo z nezavednimi blokadami in vzorci na energijsko-karmičnem nivoju, prebujamo svojo sveto žensko energijo in zdravimo vse vidike našega življenja.

Tako se osvobajamo nezavednega programa, ki nas blokira, da bi se premaknile iz mesta kjer smo in zaživele osvobojeno in iz srca

Dobrodošla v svojem templju, dobrodošla v sebi!

Lahko se udeležiš enkrat za 26 evrov ali vsak mesec za 18 evrov.

V to je vključen še posnetek, zato lahko zakupiš tudi če tisti dan nimaš časa.

Prijave in informacije: matejakelih@gmail.com

Mnenja udeleženk:

Ej hvala, tele tri seanse s tabo ta teden so bile vaaauuuu polet, dans po krogu pa sploh ni besed, kar resničn občutm v seb,n eke nove nore občutke ljubezni, hvaleznosti, podpore, vodenja. Čist sem presenečena in navdušena.”
anonimno

“Všeč mi je tvoj način, ker čutim močno energijo kako deluje skozi mene.«
anonimno

“To je bilo pa… uau. Hvala iz srca.”
anonimno

“Hej …hvala za včeraj, obvladaš ej.”

anonimno

” Hvala, Mateja, čutim da gre ljubezen iz mene.”

anonimno

 “Ful se je neki sprostilo, pogovor bil odličen, ugotavljam da imam tud v nožnici več prostora, ni tolko vse zakrčeno… uf, uf kaj vse je še mogoče, navdušena sem nad življenjem.”
anonimno

SRČNO VABLJENA TUDI NA BREZPLAČNA ENERGIJSKA ZDRAVLJENJA IN THETA HEALING MEDITACIJE!

Z vsakdanjo meditacijo, osebno rastjo in energijskim čiščenjem vzrokov, si lahko ustvarjamo življenje, ki ga želimo. Vedno več brezplačnih vsebin te čaka na Youtube kanalu in v Facebook skupini Živeti kot boginja.

” Vsaka Matejina meditacija mi bolj dogaja in me bolj prečiščuje v tiste globine, ki premikajo konkretne korake. Obožujem jih! Tako je bilo tudi tokrat. Čiščenje strahov ženstvenosti na področju 1., 2. in 3. čakre ter uravnovešanja ženskega in moškega pola ter notranja otroka. Po meditaciji sem si vse predele telesa, ki so se me dotaknili pri meditaciji, namazala z mešanico eteričnih olj Forgiveness (odpuščanje) od Young Living.

Zvečer se je poklopilo, da so otroci šli k babici in dedku, mož pa se je zadržal pri prijatelju. Domov sem prišal pozno, utrujena, lačna in žejna. Pripravila sem si večerjo s kozarcem rdečega vina in glasbo, ki me je premamila v mojo največjo mladostno strast, ples brez pravil.

Kako dolgo si ga okupirana z družinskim življenjem že nisem privoščila! Skozi ples sem nadaljevala z meditacijo razreševanja nedavnega globokega spora z možem, ki je zopet mejil na ločitev. Veliko je bilo spet ozaveščenega!

In mož je začutil moje razreševanje. Seks ni bil še nikoli tako bogat! Predvsem, ker sem se počutila zelo ženstveno in samozavestno kot kak moški petelin. Moja obnovljena samozavest, se je čutila tudi zjutraj 😂 in dan je prinesel dimenzijo globlje partnerske povezanosti, občutka, da sva zopet nekaj presegla in poglobila najin odnos.

Uravnovešena ženska in moški, ki negujeta svojega otroka. 😉

anonimno