LJUBITI SEBE IN SVOJE TELO!

To dela žensko privlačno za odnose, obilje in ljubezen po kateri hrepeni.

To po mojih izkušnjah prinaša z lahkoto in brez pretiranega trpljenja

željeno težo,

odnos s partnerjem, otroci,

svoj biznis

OZDRAVLJENJE ranjene ŽENSKE ENERGIJE in nezavednih prepričanj, te pelje od čustvenih dram, odvisnosti, primerjanja, nesamozavesti, skrivanja, občutka žrtve, manipuliranja, prehranjevanja in odnosov ki ti škodijo

do LJUBEZNI, SAMOZAVESTI, SODELOVANJA, POSTAVLJANJA MEJ, ČUSTVENEGA RAVNOVESJA, SOČUTJA, INTUITIVNEGA PREHRANJEVANJA, KREIRANJA ŽIVLJENJA USKLAJENO S SEBOJ!

Želiš preseči, transcedentirati ustaljene in utelešene vzorce trpljenja, ki jih nosiš v telesu in v nezavednem? Pridruži se na seminarju, kjer bomo spreminjale in energijsko zdravile podedovane travme in prepričanja družbe, prednikov, da bi se v svojem telesu počutile kot BOGINJE!

Lahko začneš že DANES – na spodnji povezavi sta 2 transformativni meditaciji, ki ti bosta pomagali, da STOPIŠ NA POT LJUBEZNI DO SEBE:

Želim, da se ženske osvobodimo vsega, kar nas blokira, da svojo notranjo lepoto ne sijemo navzven …

Bolj svobodno se počutimo v telesu, več energije in poguma imamo v življenju, več se nam odpira… Spremembe se lahko odvijajo z lahkoto.

Dokler je naše telo v krču negativnih prepričanj, nerazrešenih travm in čustev, četudi smo jih samo prevzele od staršev ali prednikov, dvomov in občutkov nevrednosti ter vso dramo kolektivnih prepričanj ter medijev, nismo povezane in v stiku s seboj. Vse je kot ječa in naša duša, notranja lepota ne more sijati navzven.

Kaj so nezavedna prepričanja:

Enkrat ko sprejmeš in se določiš, da je tvoje telo sveto in začneš spremembe v sebi, v svojem nezavednem in odnosu z božanskim v sebi, se lahko vse sprememni. Telo je tvoj pomočnik, s katerim kokreiraš svoje najboljše življenje. Ker si Boginja, je telo kanal skozi katerega božansko manifestira najboljše možne kreacije. Vsi izzivi, ki se pojavijo, pridejo zato, da še bolj zrastemo, še bolj zacvetimo v tem kar smo. Vsaka je tu z razlogom.

Transformativni seminar

11.11.2023

od 9.30 do 15.00

VSE UDELEŽENKE PREJMETE POSNETE MEDITACIJE ZA MANIFESTACIJO IN USPEŠNO DOSEGANJE CILJEV TER SPREMINJANJE NEZAVEDNIH PREPRIČANJ IN PODEDOVANIH TRAVM

V OPOLNOMOČENJE, ZATO DA LAHKO OBLIKUJETE TELO, ODNOSE IN ŽIVLJENJE, KOT V SRCU HREPENITE!

Cena: 111 evrov, možnost nakupa v 2 obrokih – STISNI NA SPODNJO POVEZAVO:

Prijave in vse informacije potekajo preko email naslova: matejakelih@gmail.com

Se veselim iti s teboj na TVOJO pot Boginje!

Mateja

OGLEJ SI PREDSTAVITEV SEMINARJA IN UVODNO MEDITACIJO:

Tako kot želiš, da imajo drugi odnos s teboj, tako ga imej s seboj in svojim telesom. Takšne navade iz preteklosti, so ti manifestirale to, kar se ti dogaja te dni. Spremeni jih danes in spremenila boš prihodnjost.

Ti si kreativna moč svojega življenja !

Ti si BOGINJA!

Mateja Kelih