TEKOČI ZEOLIT ZA ČIŠČENJE TEŽKIH KOVIN IZ TELESA

Težke kovine se nahajajo vseposvod. V pitni vodi, zraku, v pohištvu, hrani, zdravilih, tudi v kopalnih vodah (saj so težke kovine našli v snegu in deževnici). Skozi leta se nabirajo v našem telesu in lahko pripomorejo h temu, da se razvijejo v nas bolezni.

Po pitju ZEOLITA v tekoči obliki opažam veliko več energije, boljši spomin, koncentracija in predvsem to, da nimam več megle v glavi. Bolje spim, bolj se naspim, …

RAZLIKA z drugimi čistilnimi sredstvi je ta, da ZEOLIT (v pršilu) seže do celic, kar druga sredstva za čiščenje strupov iz telesa ne in da se kovine v telesu nanj VEŽEJO, kar pomeni, da se strupi ne izločajo in prebavljajo v našem telesu, kot pri drugih sredstvih. Kar posledično pomeni, da čas čiščenja telesa ni naporen, nismo utrujeni in se nam počutje ne poslabša.

Priporočljiv je še posebno pri OTROCIH, saj lahko težke kovine prejeli v celice že v času nosečnosti ali kasneje v cepivih, hrani, novemu pohištvu,… povzročajo hiperaktivnost in alergije. Je popolnoma varno živilo, saj se vse izloči ven z urinom.

V Slovenijo je POŠTNINA BREZPLAČNA!

Naročite ga TU. V primeru, da se včlanite, je cena UGODNEJŠA. V kolikor ne bi več želeli kupovati, se lahko po prejemu Zeolita brezplačno IZČLANITE.

Hvala za podporo 🙂

Naj vam prinese kar želite.

Z ljubeznijo, Mateja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja