Nekategorizirano

5 nasvetov kako naj odnosi ne bolijo in kako jih izboljšati

Najprej naj samo povem, da izhajam iz strupenih odnosov in da če sem jaz lahko iz vsega tega uspela ustvariti odnose v katerih sem zares iz srca zadovoljna, potem lahko tudi ti! Zmoreš!

Samo odloči se in vztrajaj, čeprav bo kdaj zgledalo da se ne premika nikamor ali je še slabše.

V eni od Theta healing meditacij sem začutila Vesolje, kako mi želi dati ljubezni in kako mu tega ne dovolim. Navajena obrambe v odnosih, navajena da bo slej kot prej prišel trenutek, ko bo nekdo »usekal« po meni, sem se zaprla pred vsem…

In potem to…tam je bilo…ogromno ljubezni in videla sem sebe kako imam zaprta vrata in se ne počutim vredno tega. Bala sem se, da če jih odprem, izgubim partnerja in s tem družino, česar se nisem čutila dovolj močno sploh prenesti.

Ampak ljubezen me je premamila, začutila sem kako imam dovolj. Da je to preveliko breme. Da imam dovolj prenašanja nespoštljivega odnosa v partnerstvu, dovolj marsičesa drugega in sem se prepustila…Proces je bil boleč, vendar se je v precej kratkem času vse spremenilo. Zaradi jasnih in brezpogojnih odločitev v mojem srcu (duši).

 »Vsak odnos se začne z odnosom s seboj in Vesoljem. Od tu izvirajo vsi odnosi…«

 Ko sem prvič slišala to izjavo od Urške Korun, se mi je zdela lepa, ampak pojma nisem imela kaj točno s tem misli oziroma kako naj bi to zgledalo v praksi. Zato se ne ustrašiti, če je tudi tebi to neznanka … kaj hitro se lahko uresniči vse, kar si zares želiš … Tudi lep odnos.

Ključne prelomnice, ki prinesejo lepe odnose so iskrene odločitve iz srca:

  1. Vredna-vreden sem lepega odnosa. Odločam se, da sem dragoceno, čudovito, edinstveno, sveto bitje, kar tudi sem. Tudi če tega ne čutim, se odločam da želim to čutiti, se tega zavedati. Roki položim na srce in se to odločim.
  2. Pripravljenost tvegati vse odnose in zaupati, da obstaja OBILJE čudovitih ljudi in odnosov. V srcu dam namero, naj se vsi odnosi uskladijo z mojim najvišjim dobrim. 
  3. Zaupati sebi in Vesolju. To je ključno. Ljubiti življenje, Vesolje samo, dovoliti življenju da te ljubi…da te podpre, da ti da kar potrebuješ. Dokler ne odpreš srca Vesolju in sebi, ga ne moreš nikomur.
  4. Sam-a sebi sem partner-mama-oče-otrok-prijatelj, ki ga želim imeti v svojem življenju in vse delam v skladu s tem. Sama sebe ljubim in sprejemam z vsemi deli, ki jih zvračam, so čudni za druge ipd… Ne glede na mnenje drugih! Tako lahko v odnos stopam iz ljubezni in brez odvisnosti. Zaradi potrebe da nam drugi igrajo vloge, se odvijajo vse te drame in konflikti, ki nas izčrpavajo in nam potrjujejo kar verjamemo na nezavednem nivoju (da lepi odnosi ne obstajajo, da nismo vredni, da so vsi moški-ženske isti, da sem vedno zapuščen, da …(vstavi)).
  5. Kar me zaboli v odnosih z drugimi, rešujem in zdravim vzroke pri sebi. To lahko delaš s Theta healingom, Karmično diagnostiko, Reikijem… 

V teoriji preprosto, v praksi pa tudi. Enkrat ko prebiješ led in vztrajaš dovolj dolgo, da rezultati pridejo. Pred tem pa… Lahko vztrajaš v konfliktnih odnosih, ki te izčrpavajo ali pa zajadraš v svobodno življenje. Odločitev je vedno v nas.

Kako?

Piši…napiši česa si vredna-vreden, napiši kaj želiš, napiši kaj te boli, jezi in napiši kake odnose so imeli s teboj starši, stari starši. In oni med seboj. Kar zaboli, predihaj, odpusti, spusti…Lahko zažgeš to, kar želiš da gre.

V procesih nas čustveno in duhovno podpirajo Eterična olja: Joy, Humility, Surrender, Bosvelija, Lavanda, Koriander, Acceptance…*

Pomagajo celiti srčne rane, premagovati strahove, razbijati blokade in nezavedna prepričanja, ki nas držijo v določenih odnosih.

Za BREZPLAČNO 30 minutno svetovanje mi lahko pišeš na matejakelih@gmail.com.

9.9. ob 9.00 vabljljena na BREZPLAČNO Theta healing meditacijo in energijsko čiščenje v Facebook skupini Živeti kot boginja. Tam se nahaja še mnogo drugih meditacij.

Enkrat mesečno vodim ženski transformativni krog Živeti kot boginja, kjer predelujemo in se osvobajamo vzorcev, ki nas držijo ujete v odnose ali situacije.

Srčno vabljena in želim ti obilo zaupanja v proces življenja.

Z ljubeznijo,

Mateja

————————————————————————————————————–

*25% ceneje pri nakupu za minimalno 60 evrov (50 PV) – vpišeš se pod ER (Essential rewards)* in mojo ID številko 25545187

Recommended Articles

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja